Referenser

Totalrenovering av lägenhet
Anna & Martin Bygg renoverade min lägenhet under 2 månaders tid och de gjorde ett makabert fint arbete med allt från rivning av väggar, golvläggning, nersänkning av taket, infällning av spotlights, kakling av badrum, målning m.m. Det finns inte en centimeter kvar av lägenheten som de inte fixat vid och putsat till. Jobbet var utfört på ett mycket professionellt och noggrant vis. De var lätta att jobba med och mycket kunniga inom sitt område. Jag är mycket nöjd och rekommenderar därför deras tjänster till andra som vill ha ett renoveringsarbete utfört i sina hem.

Mvh, My Dung Ho

 
Vi er meget, meget glade for det arbejde, vi har fået lavet. Vores kælder med badeværelse er blev gennemrenoveret. Mange værelser er blevet malet. Der er blevet sat fliser op, lavet trappe, spartlet, sat filt op, høvlet, hamret, bygget og meget mere. Alt sammen smukt udført og af høj kvalitet. Vi har mødt stor fleksibilitet og været glade for samarbejdet, så vi fik den bedst mulige løsning og udnyttet pladsen på optimal vis. Altid godt humør og behagelig omgangsform. Vi er super tilfredse, og vil til enhver tid gerne bruge jer igen.

Många hälsninger
Camilla & Thomas
 

Vi har haft hjälp av AM Bygg att renovera vårt 20-talshus och är mycket nöjda med deras nogrannhet och lyhördhet inför våra önskemål. Putsning, spackling och målning går snabbt och effektivt med goda resultat och de vinlägger sig om att göra ett bra jobb

Ulrika & Erik Robsarve, Malmö

 

Vid ett tillfälle behövde vi akut hjälp med städning och kontaktade då Anna & Martin Bygg och Städ firma. Dagen efter var deras personal där och utförde ett bra och välgjort arbete. Idag är det svårt att hitta entreprenörer som visar engagemang för sitt arbete men anlitar man Anna så talar det fina resultatet för att kunden är i centrum.

Anders Dyson
Transportledare

 

Tack för super proffsigt utfört arbete av både dig och din hantverkare!
Vi funderar på att göra mer i huset. Josefine

 

Riksbyggens bostadsrättsförening Lekatten i Malmö driver inom ramen för en samfällighet en varmgarageanläggning med totalt 132 platser. Garaget inryms i fastighetens källarplan med infart från Nikolaigatan.

Storstädning av garaget har genomförts till full belåtenhet av Anna Jakobczak, Annas & Martin Bygg och Städ, Malmö, under maj månad 2007.

Med vänlig hälsning

Kristina Kroon
Ordförande i brf Lekatten i Malmö
Tel 0708-88 90 94

 

Vår första kontakt med Anna&Martin Bygg var för att få hjälp med renoveringen av ett badrum. Vi fick hjälp med att fuktspärra och kakla väggarna samt att lägga värmeslingor och klinker på golvet. Anna&Martin Bygg utförde arbetet på en vecka och vi blev mycket imponerade över hur proffsigt och bra arbetet utfördes. Hantverkarna kom när de lovade, var mycket kunniga och effektiva och resultatet blev supersnyggt! Vi blev så nöjda med samarbetet att vi fortsatte anlita Anna&Martin Bygg för att renovera vår trappa, lägga värmegolv och klinker i hallen och att utföra rörmokeriarbetet till den nya badrummet. Allt utfördes med samma noggrannhet, proffsighet och fina resultat! Vi kan varmt rekommendera Anna&Martin Bygg för liknande uppdrag framöver!

Josefine och Eric

 

Hej

Här med skulle vi tacka för er och arbetsgrupp att byggde fantastiskt uterum på vår huset.

Det skulle säga att er arbetsgrupp är duktiga och profs.

tack för allt

M.V.H
Hossein & Fati
Oxie 2008,07,23