Allt inom städ
Garagestädning      
       
Kontorsstädning      
       
Vi vill vara lyhörda för kundens önskemål och vill att regelbunden uppföljning ska ske med kunden där påpekanden kan ske från båda parter om förbättringar, åtgärder, etc.
Alla medarbetare har mångårig erfarenhet av städning och arbetsledning och vi är mycket väl medvetna om vad som krävs idag för att utföra städning på ett professionellt, högkvalitativt och miljövänligt sätt.
Vi är ett företag med erfarenhet i städbranschen. Vi har idag fasta kunder som nöjda med vår service. Kundkontakten är mycket viktig För oss och strävar hela tiden för att uppnå bästa möjliga servicenivå.
Om Ni tecknar ett 12 månaders kontrakt så bjuder vi på en nollställning av lokalerna exkl. Fönsterputs, så att vi kan börja samarbetet på en bra grund. Anna & Martin erbjuder lokalvård till företag inom Skåne län.
Vi erbjuder kundanpassad regelmässig städning med kringtjänster som storstäd, fönsterputs, golvvård, mattvätt, slipning o behandling av trä och marmorgolv. Verksamheten inramas av kvalité och miljötänkande.
Bland uppdragsgivarna återfinns statliga verk såväl som privata företag av varierande storlek. Att vi har mycket goda referenser är ju en självklarhet.
220 kr, Städning ord pris 300 kr VÅR MÅLSÄTTNING ÄR 100% NÖJDA KUNDER!!

Vi erbjuder:
» Storstädning
» Flyttstädning
» Fönsterputsning
» Byggstädning
» Kontorsstädning
» Verkstadsstädning
» Trappstädning
» Hemstädning
» Butikstädning
» Efterfest städning
» Golv vård
» Skolstädning
» 100% GOD SERVICE

Vi är ett fullserviceföretag inom städning, lokalvård. Vårt företag anpassar sig alltid efter kundens individuella behov. Personalen är noggranna, pålitliga och kunniga, det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg genom att anlita oss.

Vill du ha en prisoffert? Kontakta oss! info@ambygg.se